Matras laten reinigen Rotterdam

Uit onderzoek blijkt dat 98% van alle matrassen vervuild is met huisstofmijten, huidschilfers, transpiratie, schimmels, bacteriën en virussen. De uitwerpselen van stof- en huisstofmijten worden bij elke beweging op het matras in de lucht verspreid. Het matras werkt hierbij als een blaasbalg. De schadelijke uitwerpselen dwarrelen rond en komen op uw huid terecht en worden ingeademd via uw neus en mond.

De aanwezigheid van huisstofmijten wijst echter niet op ontbrekende hygiëne! Matrassen kunnen nu eenmaal niet gewassen worden. Door de betere kwaliteit van de matrassen gaan deze tegenwoordig ook nog eens 10 tot 20 jaar mee. Stel je eens voor dat jouw auto, huis, kleding of beddengoed 10 jaar of langer niet schoon zou maken! Hoe zou dat er uitzien?
We spenderen ongeveer 1/3 van ons leven op een matras. Het gaat hier om zeer intensief lichamelijk contact, op een matras dat ongemerkt vervuild is en hiermee potentieel gevaar voor je gezondheid oplevert.

Optimum Matrascleaner is een echt Rotterdams bedrijf en met plezier komen wij bij u op locatie uw matras reinigen in Rotterdam en omgeving.
Geen voorrijkosten en al vanaf € 30,-.  Tijd voor een grondige reiniging.

Wat klanten zeggen over onze matras reiniging in Rotterdam:
Karin Groeneveld
Karin Groeneveld
5. Maart, 2023.
Via mijn zus bij het bedrijf van Jürgen terecht gekomen. Contact via de app verliep soepel. Onze matrassen, bank, fauteuils en eetkamerstoelen zijn gereinigd. Jürgen is vriendelijk en werkt keurig netjes! Ik ben erg blij met het resultaat en beveel hem aan bij vrienden.
Maxime Martijnse
Maxime Martijnse
27. Februari, 2023.
Hele goede service en super blij met het resultaat! Mijn bank en kleed zien er weer als nieuw uit
Zorgservice thuiz
Zorgservice thuiz
20. Februari, 2023.
Goede en snelle services. Bedrijf denkt met je mee en gaat voor kwaliteit. Fijne afhandeling. Bed van cliënten laten reinigen, zij waren erg tevreden.
Diana Karlicic
Diana Karlicic
7. Februari, 2023.
De kat had over de matras heen geplast. Dr is nu niks meer van te merken of te zien. Super blij me jullie service
Els Hoekman
Els Hoekman
1. Februari, 2023.
Zeer tevreden zou het zo een andere aanraden
Samanta Bax
Samanta Bax
25. Januari, 2023.
Erg tevreden! Goed uitgelegd waarom het belangrijk is om het matras te laten reinigen. M'n zoontje(3jaar) zijn bed ook gelijk laten reinigen en tot mijn verbazing bleek dit ook hard nodig. Een antihuisstof mijt- spray erbij voor tussen het verschonen door te gebruiken. Mijn bankstel ga ik ook laten reinigen!
Janwillem Leeuwen
Janwillem Leeuwen
23. Januari, 2023.
Niet te geloven dat er zoveel huisstofmijt uit je matras komt na 2 jaar. Jürgen bedankt 💪💪
Jacqueline van Zoeren
Jacqueline van Zoeren
22. Januari, 2023.
Fijn dat we optimum matrascleaner hebben leren kennen. Zo heerlijk om je matrassen lekker te kunnen opfrissen en toch te kunnen blijven genieten van je eigen bed. Veel goedkoper dan een nieuw matras. We hebben ook een hondje dus ook gelijk de vloerkleden laten doen. Super fris allemaal weer. Dit gaan we vaker doen. En met de spray (die ook nog eens lekker ruikt) hou ik het goed bij. #duurzaam, #milieuvriendelijk
Ries
Ries
22. Januari, 2023.
Nog steeds heel blij dat we onze matrassen een opfrisbeurt hebben gegeven. En we hadden de smaak te pakken want ook gelijk de vloerkleden laten doen. We hebben al een paar jaar een #ikeabed wat heerlijk ligt maar omdat het dan een paar jaar oud is dacht ik misschien maar eens vervangen. Toen kwam het matras cleanen op ons pad. Heerlijk weer opgefrist, lekker #duurzaam want je hoeft je je matras niet te vervangen. Onze dochter slaapt met de hond in bed…ook weer helemaal heerlijk fris. Daarna maar gelijk de vloerkleden laten doen, daar gaat ongemerkt ook altijd veel vuil in zetten. En die spray!! Echt heerlijk om je matrassen mee te onderhouden. Ruikt echt fris! Ik zou zeggen…aanrader, krijg je nooit spijt van. Jürgen is ook echt een fijne kerel die alles echt netjes regelt.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan voor de reiniging van uw matrassen in de omgeving van Rotterdam

Waarom is het zo belangrijk om uw matras te laten reinigen en hoe gaan wij te werk?

98 procent van alle matrassen is vervuild met huisstofmijt, bacteriën, virussen en schimmels. Daarnaast houden matrassen veel vocht en vieze geuren vast. Dit beïnvloed uw nachtrust en is slecht voor uw gezondheid. Optimum MatrasCleaner is specialist in het op locatie milieuvriendelijk en duurzaam schoonmaken van matrassen. Wij werken volgens onze beproefde methode:

Testreiniging

Na het maken van een afspraak komt een gecertificeerd specialist van Optimum MatrasCleaner bij je thuis en test eerst de mate van verontreiniging en de blootstelling aan allergenen van de matrassen.

testreiniging voorbeeld Matras laten reinigen

HEPA filter

Hoge frequentietrillingen verpulveren alle inwendige vervuiling (bv. huisstofmijten, urine kristallen en huid schilfers). Het vacuüm matras reiniging zuigsysteem vangt al het vuil op in een speciaal HEPA-filter.

HEPA filter voorbeeld Matras laten reinigen

UVC licht

Reiniging met UVC licht dat huisstofmijten, bacteriën en sporen doodt. Deze manier van desinfectie is geheel vrij van chemicaliën. Schoonmaken van het matras met UVC licht is 99,98% effectief zonder schade.

UVC licht - Matras laten reinigen

Anti huisstofmijt spray

Deze unieke spray, speciaal ontwikkeld voor MatrasCleaner, neutraliseert de allergeen houdende huisstofmijt uitwerpselen en verfrist het matras.

Anti huisstofmijt spray Matras laten reinigen

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan voor de reiniging van uw matrassen

Een aantal van onze tevreden klanten.
Uw matras laten reinigen door één van onze professionals? Profiteer ook thuis van onze expertise.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Vraag eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een offerte op maat voor de reiniging van uw matras(sen) in de omgeving van Rotterdam.