Vlek verwijderen uit matras

Na het matras reinigen van je matras kan je de vlek(ken) verwijderen uit je matras. MatrasCleaner gebruikt een unieke methode die alle organische vlekken uit matrassen kan verwijderen.

Urinevlek verwijderen:

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Vooral wanneer je kleine kinderen hebt. Een urinevlek in je matras is natuurlijk heel vervelend, maar gelukkig kan Optimum MatrasCleaner deze vlek verwijderen uit je matras met de 100% veilige MatrasCleaner methode.

Koffie en thee vlekken:

Ik kan echt genieten van een ontbijtje op bed. Maar dat gaat helaas niet zonder gevaren: zit er ineens een koffievlek in mijn matras! Dan is het eerste wat je doet, proberen schoon te maken en dit maakt de vlek erger en voor dat je het weet krijg je de vlek er niet uit, maar gelukkig kan Optimum MatrasCleaner ook deze vlek verwijderen uit je matras met de 100% veilige MatrasCleaner methode.

Ontbijt op bed na Matras laten reinigen

Overige vlekken:

Zo gebeuren er wel vaker kleine ongelukjes. Het laten zitten van een vlek is niet goed voor je matras en niet goed voor je gezondheid, zo verwijderd Optimum MatrasCleaner al je vlekken ook bloedvlekken, transpiratie vlekken en andere organische vlekken. Een vlek verwijderen uit je matras is echt niet zomaar gedaan en het reinigen van je matras is zeker van belang voor je gezondheid.

Het is noodzakelijk om vooraf het matras inwendig te laten schoonmaken met de MatrasCleaner methode omdat bij de vlekverwijdering vloeistof gebruikt wordt. Als het matras inwendig vuil bevat zal de vloeistof zich namelijk vermengen met het vuil in het matras.

Bij de vlekverwijderingsmethode van MatrasCleaner worden 100% biologisch afbreekbare bestanddelen gebruikt. Deze bevatten geen chloormiddelen en verwijderen alle soorten organische vlekken en schimmels. Wij verwijderen vlekken uit het gehele oppervlakte van het matras. Dus de bovenkant, onderkant of beide kanten van het matras.

Ultaviolet lamp Matras Laten Reinigen

Hoe krijg je vlekken uit een matras? Onze methode:

Een matras kan je niet wassen. Vandaar dat wij de vlekverwijderingsvloeistof en activatiepoeder dun vernevelen over het matras. Hierdoor zal de vloeistof aan de oppervlakte van het matras blijven en relatief snel drogen. De droogtijd bedraagt slechts 12-24 uur.

Groot voordeel van onze matras vlekverwijdering is dat de biologisch afbreekbare vloeistof en activatiepoeder reageren met de 420 LED lampen die wij na de verneveling boven het matras plaatsen. Bij de vlekverwijderingsmethode is het niet noodzakelijk om te wrijven over de vezels van het matras. Je matras zal niet beschadigen of gaan pluizen. De organische vlek wordt binnen 12 uur volledig opgelost. Je matras ziet er weer uit als nieuw.

Voordelen

  • Biologisch afbreekbare methode van vlekverwijdering uit matrassen,
  • Droogtijd slechts 12-24 uur,
  • Veilig voor de vezels van uw matras, maar krachtig tegen vlekken in matrassen,
  • Verwijdert alle soorten urinevlekken, transpiratievlekken en bloedvlekken uit matrassen.
Voor de reiniging
Na de reiniging
Vlekken uit matras verwijderen - VoorVlekken uit matras verwijderen - Na